Evil, robertobadzio
ŚLĄSK Polecam pokrowce szyte na miare
Zwiń
X
-
ŚLĄSK Polecam pokrowce szyte na miare
Jeśli ktoś chce ukryć wysłużone siedzenia w swojej czesi lub innym aucie albo ochronić je przed zniszczeniem to polecam pokrowce CARDO dziś założyłem i pasuje jak z fabryki. Posiadają wszystkie wycięcia:
- kieszenie w oparciach
- wycięcia na pas trójpunktowy
- zamki oparcia tylnej kanapy
- podłokietnik
wszystko co tylko chcecie duży wybór materiałów na piance grubej lub cienkiej....
Firma w Czeladzi można jechać mierzyć szybkie wykonanie, ewentualne poprawki na miejscu ja czekałem 20minut...
dużo by pisać NAPRAWDĘ POLECAM!!!
-
-
CRAZYOLO, nie zaśmiecisz :wink:
lepiej będzie wrzucić tu foty, jak co chwila mieć PW. z prośbą o foty.
Więc czekamy :wink::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
mam na razie tylko takie zrobione telefonem w dzień były by lepsze bo w całości ale te są przynajmniej dość szczegółowe
to tylko niektóre ze zdjęć ale myślę że trochę pokazują jakość wykonania przednie pokrowce nie spłycają foteli jak to ma miejsce w większości przypadków sątak spasowane zresztą jest to widoczne na zdjęciu przedniego oparcia
Komentarz
-
-
akurat jeśli chodzi o pokrowce to jestem wymagający i jeden koleś usiłował sprostać ale nie leżały jak należy wiec je wziął z powrotem jak na miarę to mają pasować jak należy daję dziś zdjęcia w całości...
szkoda, jeśli chodzi o wygląd to myślę że nie wygląda źle a zawsze można zdjąć i wywalić...
KOLEDZY O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE każdy robi jak uważa za słuszne te wyglądają bardzo dobrze jak na pokrowce miałem w poprzednim aucie i w tym też chce a że jestem zadowolony z jakości postanowiłem się podzielić bo a może ktoś inny będzie zainteresowany a o dobre pokrowce nie jest łatwo bo 90% to zmarszczony szmelc
Komentarz
-
-
krzem88, troche pozno ale jednak odpowiem normalne haczyki jedynie z przodu trzeba bylo oslony siedzenie pod spodem zdjac zeby jakos to wygladalo niektorzy zakladaja na... co wyglada masakrycznie ale jesli poswiecic troche czasu i sie nagimnastykowac to efekt ok..
Dzis przyznam że to był dobry pomysł po roku wygladaja idealnie nic sie nie zdeformawały jak tanie buble!!! material trwały fotel kierowcy wygląda jak reszta
Komentarz
-
-
RABIN, podaj jakieś namiary na te pokrowce adres itd
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
RABIN, Dzięki cena atrakcyjna chyba zamówie u nich
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
Komentarz